Wallstiftelsen investerar i SSE Ventures

Beijer VenturesNews

Beijer Ventures har genom Anders Walls Stiftelse investerat i SSE Ventures, en nystartat fond som investerar i företag kopplade till Handelshögskolans inkubatorprogram.

Polarium är Sveriges nya enhörning

Beijer VenturesNews

Ett av Beijer Ventures innehav, batteriföretaget Polarium, har vid den senaste investeringen av AMF blivit Sveriges nya enhörning.

Beijerstiftelsen och UU Invest investerar i MM18 Medical och Zeeds App

Beijer VenturesNews

Beijerstiftelsen har tillsammans med Uppsala universitet Invest investerat i två tillväxtbolag fokuserade på hälsa och teknik. MM18 Medical erbjuder ny automatiserad och träffsäker diagnostik av prostatacancer med hjälp av bildanalys och Zeeds App är verksamt inom digital patientuppföljning för psykologer med bolagets egenutvecklade applikation som syftar till att skapa meningsfulla vanor i vardagen.

Beijer Ventures investerar i Slättö

Beijer VenturesNews

Beijer Ventures har investerat i Slättö Core+ och Slättö Value Add II, två fastighetsfonder som drivs av innovativa Slättö med fokus på tematiska investeringar inom logistik, bostäder och förvaltningsfastigheter.

Beijer Ventures investerar i Compodium

Beijer VenturesNews

Beijer Ventures är ny delägare i Compodium, ett svenskt bolag som erbjuder säker digital kommunikation. Compodium levererar molnbaserade lösningar huvudsakligen till kunder inom segmentet säker kommunikation. Bolaget grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Luleå.

Beijer Ventures investerar i PiezoMotor

Beijer VenturesNews

Beijer Ventures är ny delägare i PiezoMotor, ett Uppsala-bolag som utvecklar mikromotorer och gör system som hanterar rörelser och positionering. Bolaget har kunder främst inom Life Science, halvledarindustri och optik.